Biztonságtechnika

Vállaljuk biztonságtechnikai riasztó és kamerarendszerek tervezését, kivitelezését egyéni és vállalati ingatlanok védelmére. A szakember gárdánk által telepített rendszerek, a szakmában elismert legjobb kanadai, izraeli gyártók alkatrészeit tartalmazzák.

rajz

A digitális riasztóközpont, fogadja és továbbítja az érzékelők jelzéseit, kommunikál a felügyeleti rendszerrel,   fajtája az érzékelők számától függ, és igény szerint bővíthető. Több felügyelt területű  (partíció) beállítás esetén lehetőség van az egyes termek, szobák, objektumok időszakos, illetve időzített ki- bekapcsolására is. A biztonságtechnikai rendszer pillanatnyi állapota bármikor megtekinthető internetes és mobil telefonos eszközökön is. A kezelő billentyűzet választhatóan LED-es illetve LCD kijelzős is lehet, de távirányítóval is történhet a rendszer ki- ,bekapcsolása. Mozgás-, nyitás-, füst-, üvegtörés-, CO-, vízelöntés  érzékelők csatlakoztathatók a rendszerhez az igényeknek illetve a védendő objektumnak megfelelően. Riasztás alkalmával működésbe lép a kültéri hang- illetve fényjelző készülék, de a jelzés megjelenhet távfelügyeleti rendszerekhez kapcsolva, vagy akár SMS formájában mobiltelefonon is.

Kész lakások, házak esetében lehetőség van vezeték nélküli készülékek felszerelésére is , így elkerülve a felesleges vakolat bontások, vezetékezés okozta rongálást.

Nagyobb területű kültéri objektumok, telephelyek védelmére ajánljuk az infrasorompós biztonságtechnikai riasztó rendszereinket, amelyek akár több  száz méter hosszú kerítések esetén is kiválóan jelzik az esetleges behatolást.

2

Megfigyelő rendszerek

Széles választékban kínáljuk a különböző tudású és minőségű képrögzítőket, az analóg rendszerektől, a középkategóriás – és a professzionális digitális berendezésekig, a beépíthető panelkamerától kezdve a legkorszerűbb nagy felbontású kamerákig, minden igényt ki tudunk elégíteni, akár webes vagy mobil-telefonos hozzáféréssel is.

3

Ezek a megfigyelő rendszerek egy kamerától kezdődően bővíthetők az igények szerint, éjszakai és nappali fényviszonyok között is megfelelő képet adnak, képesek mozgásérzékelős riasztásra, illetve kép- és hangrögzítésre. Az általunk telepített megfigyelő rendszerek  sorompós vagy kapus  beléptető rendszerrel kombinálva képesek rögzíteni az illetéktelen behatolási kisérleteket, illetve riasztó jelzéseket adni a megfelelő helyre.

4

Természetesen nem csak a megfigyelő rendszerek telepítését, de szerződés szerint a garancián túli karbantartást is vállaljuk, a biztonságos működés érdekében, amennyiben erre igényt tartanak.