Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek

Beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek

A beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek alkalmasak személyek adott területre történő beléptetésére és akár ezzel egyidejű munkaidő-nyilvántartására is. Ezen rendszerek akár együttes, akár külön-külön használatra is alkalmasak.

 

Beléptető rendszerek

Különböző kártyás, kódzáras és egyéb vezérlésű beléptető rendszereket kínálunk irodák, üzemek, zárt lakótelepek, parkolók, garázsok és családi házak korszerű, biztonságos személyi nyilvántartására, illetéktelen személyek belépésének megakadályozására.

A rendszerek tetszőleges számú áthaladási – ki-belépési – pontot képesek kezelni és szinte korlátlan számú a beléptetendő személyek száma. Személyenként különböző áthaladási, belépési jogosultságok adhatók ki. A rendszereink alkalmasak ajtózárak, beléptető kapuk, sorompók, liftek vezérlésére. Kiegészíthetők a mozgások, kártya kezelések megfigyelésére, rögzítésére szolgáló kamerák telepítésével is.

Az események tárolhatók, szoftveresen feldolgozhatók, a mozgások ezáltal nyomon követhetők.

Belepteto_rendszer_sema

 

Munkaidő nyilvántartó rendszerek

Proximity kártyaolvasókkal, munkaidő terminálokkal felépített rendszer, mely regisztrálja a kártyaolvasás idejét a hozzá tartozó funkció kóddal és ez alapján lehetőséget biztosít a dolgozók munkaidő nyilvántartására. Képes kezelni a hivatali és magánügyi mozgásokat, a munkaidő nyilvántartáshoz elengedhetetlen szabadság, betegszabadság, kiküldetés és egyéb távollét eseményeket.

A munkaidő riportban jelenik meg a dolgozók adott napi munka kezdés, munka befejezés időpontja, a ledolgozott idő, túlóra és az egyéb lehetséges esemény.

A rendszer eseménynaplójában minden kártyahúzás, felhasználói be és kijelentkezés rögzítésre kerül.

munkaido_nyilvantarto_sema